Kennemer hondenschool

Home

Over ons

Puppycursus
Beginners en vervolg

Sport en spel
Privéles
Gedragstherapie

Nieuws

Contact

   F4

Naast mijn baan als dierenarts-assistente ben ik op beperkte schaal hondentrainingen gaan verzorgen en door de vele positieve reacties die ik mocht ontvangen ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het verzorgen van trainingen. Ik heb de instructeurs-opleiding van Martin Gaus gevolgd.

SPPD

 


Privéles 

U kunt ook bij ons terecht voor privélessen. Deze zijn geschikt voor honden van elke leeftijd, dus ook voor pups. We zullen gericht aan de slag gaan bij u thuis, met punten waar u tegen aanloopt in de training, of opvoeding. Doordat er weinig afleiding is bijvoorbeeld van andere honden of geluiden, zal u snel resultaat boeken. Uiteraard is het wel van belang om het geleerde ook in de praktijk te brengen en te oefenen met afleiding op de achtergrond, zowel binnen als buiten.

De kosten voor een privéles of een puppyconsult aan huis bedraagt €40,- per uur, dit is exclusief parkeer- en reiskosten.

 

Puppyconsult aan huis

Hierbij zullen we volledig ingaan op het opvoeden van een pup, u kunt hierbij denken aan de volgende punten:

Socialisatie, zindelijkheid, wandelingen, het niet opspringen (tegen visite of mensen buiten), het zogenaamde puppybijten, kinderen en honden, (hersenwerk)spellen, benchtraining, omgangsregels en nog veel meer. U bepaalt wat u de hond wilt leren, zoals bijvoorbeeld de meest voorkomende basisoefeningen; zitten, liggen, zelfbeheersing, wandelen aan een slappe lijn en het hierkomen.

De kosten voor een privéles of een puppyconsult aan huis bedraagt €40,- per uur, dit is exclusief parkeer en reiskosten.


Gedragstherapie bij u thuis

Vertoont uw hond ongewenst gedrag en weet u niet goed wat u met het gedrag aanmoet, dan kunt u ook bij mij terecht. Ik kom dan bij u thuis. Het consult duurt ongeveer 1,5-2 uur. U ontvangt vooraf een vragenlijst, die u dient in te vullen. Deze vragenlijst is van belang om goed voorbereid bij u thuis te komen. U kunt hierop aangeven welke problemen u ondervindt bij uw hond. Eenmaal bij u thuis zal ik inhoudelijk ingaan op deze vragenlijst en zal het gedrag geobserveerd worden van uw hond. Hieruit volgt een diagnose en zal ik een therapieplan voor u opzetten. U ontvangt een verslag per e-mail.

U kunt mij mailen of bellen voor het maken van een afspraak. U ontvangt dan ook de kosten van het consult.

 

 

 

Made by web-4-all
Last update: 07-06-17