Gehoorzaamheid I

Beginnerscursus

In deze beginnerscursus komen reguliere gehoorzaamheidsoefeningen aan bod, zoals;
zit, lig, blijf, en aandachtsoefeningen.  Daarnaast wordt er
aandacht besteed aan zelfbeheersing, het niet opspringen tegen bezoek of eigenaar en het "hierkomen". We zullen dieper in gaan op het eten van de straat en het loslaten van voorwerpen. Wandelen aan een slappe lijn is een apart onderdeel in deze cursus.

Een vrolijke gehoorzame hond

Er wordt aandacht besteed aan het gedrag van de hond en zijn lichaamstaal. We kijken samen met u hoe u uw hond kunt motiveren, met als doel een vrolijke gehoorzame hond. De onderlinge band wordt versterkt en uw hond gaat het leuk vinden om samen te werken! Belangrijk is dat u de hond leert begrijpen en op een succesvolle manier aan de slag gaat. Zowel u als uw hond krijgen op deze manier vertrouwen in elkaar.

Voor honden van alle leeftijden

Deze cursus is een beginnerscursus voor honden van alle leeftijden. Ook geschikt als vervolg op de puppycursus, maar ook voor uw puberende hond een goede training.
Tijdens de lessen is er genoeg tijd om vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 50 minuten. En is geschikt voor honden vanaf 12 weken.

Clickertraining

U kunt kennismaken met clickertraining, een positieve trainingsmethode. U zult merken dat uw hond nog harder zijn best gaat doen, om de klik te verdienen. Dit onderdeel is niet verplicht in de cursus, maar wel door veel cursisten als prettig ervaren.

Overbruggingslessen/ opfrislessen

Zit er een periode tussen uw huidige en de nieuwe cursus, of wilt u oefeningen opfrissen, dan kunt u meedoen aan overbruggingslessen. Er is ruimte voor punten waar u tegenaan loopt en zullen wij aan de gang gaan met bovenstaande oefeningen.  

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door bij voorkeur een e-mail te sturen naar info@kennemerhondenschool.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Graag ontvang ik ook de naam, geboortedatum en eventueel het ras van uw hond. Ook hoor ik het graag als er bijzonderheden zijn.

Locatie, startdata en tijden

Locatie avond: Werfstraat 10, Haarlem (Noord) (afgesloten en bestraat terrein en deels overkapt)

Locatie ochtend: Verspronckweg, Haarlem (Noord) (afgesloten en bestraat terrein)

Prijs: €113,50 voor tien lessen, een clicker is inbegrepen.
Ook ontvangt u een hand-out via e-mail met informatie.
€75,- voor een verkorte cursus van 6 lessen.                               €12,50 voor een losse overbruggingsles. 

 

 

 


Startdatum en tijd: Zaterdag 23 september om 11.15 uur (vol), woensdag 4 oktober om 18.15 uur (vol). Vrijdag  6 oktober 20.10 uur (6 lessen/ vol)


U kunt ons altijd mailen, wij werken ook met een reservelijst.

 

 De cursus vol? Mail ons!