Gedragstherapie hond

Uw hond geeft signalen af en u weet niet goed wat u met dit gedrag aan moet. Hij valt uit naar andere honden, of mensen. Of kan hij misschien niet alleen thuis zijn. Wij kunnen u daarbij helpen.

Tijdens een consult wordt het gedrag van de hond geobserveerd en zullen aanvullende vragen worden gesteld. Op basis van de bevindingen wordt de diagnose gesteld en een plan van aanpak gemaakt. Welke therapie ingezet wordt, hangt af van het probleemgedrag, van het karakter van de hond en de mogelijkheden die je hebt als baas. Iedere baas-hond is uniek en daarom is geen therapie hetzelfde.

Het pakket bestaat uit een intake van ongeveer anderhalf uur. We zullen samen met u een plan opstellen en oefeningen en handvatten meegeven. De kosten zonder een verslag bedragen €135,-. Wilt u een uitgebreid verslag om alles rustig na te lezen dan rekenen wij €150,-.

Meer weten of een spraak maken voor een consult/ gedragstherapie met uw hond? Neem contact op met Linda Schellinger via lindakennemerhondenschool@gmail.com

Valt uw hond uit naar andere honden? Kijk dan ook eens naar de cursus “honden onder elkaar”